Ny Samarbeidspartner!

Publisert

Bedriftshelsebloggen

Har du en stillesittende jobb? Da kan det være godt med en aktiv energipause i løpet av dagen.

Hvis dere ønsker bistand fra en erfaren Bedrifts-PT så ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe dere.

Silje Gudahl er 27 år, og utdannet personlig trener og ernærings veileder. Hun reiser daglig til bedrifter og holder bedrifts-treninger og energipauser.

 

bilde 1 Silje«Trening i arbeidstiden gir de ansatte en unik mulighet til å ta vare på sin egen helse, selv i en travel hverdag. Dette skaper ansatte med energi og overskudd til å yte så optimalt som mulig både i arbeidstiden og i hverdagen generelt. Trening har mange gode helsefordeler og kan gi de ansatte bedre forutsetninger til arbeidsdagen, og forhåpentligvis minske sykefraværet. I tillegg skaper trening med kolleger samhold, fellesskap og et godt arbeidsmiljø, som er viktig for de ansattes trivsel.» 

 

 

Silje skreddersyr treningen etter de ansattes behov, uavhengig om dere velger skadeforebygging, løpetrening, sirkeltrening, eller noen av de andre timene som tilbys.

 

 

Treningsmeny

  • Sirkeltrening: Basic – medium – hard. Da velger man det nivået som passer sitt utgangspunkt. Alle nivåer trener hele kroppen, men vanskelighetsgrad og intensitet skiller dem fra hverandre.
  • Bootcamp ute: Passer perfekt for dem som ikke har tilgang til eget treningsrom, men som ønsker en hel treningstime. Variert økt med både styrke og kondisjonsøvelser.
  • Stretching: En økt med fokus på avspenning og for å øke mobilitet. Fint for de som har en stressende hverdag.
  • Pilates/stretching: Styrke med egen kroppsvekt (fokus på kjerne) og mobilitet.
  • Rygg, skulder, nakke: En økt for kontorkroppen. Styrker rygg, skulder, nakke for å forhindre eller rehabilitere smerter. Trener med egen kroppsvekt og strikk. Lavterskel.
  • Intervall: Bakkeintervall, trappeintervall, intervall på mølle etc. En kondisjonsøkt som passer alle da det jobbes på tid.
  • Høypuls: En økt som er sammensatt av styrke og kondisjonsøvelser med fokus på høy puls. Dette er en litt hardere økt.
  • Core: En økt med fokus på å styrke kjerne.
  • Energipause: 20 minutter tøying, strekk og lette styrkeøvelser med egen kroppsvekt. Trenger ikke treningsklær, men kan være greit med litt bevegelige klær.

Alle øktene er i forskjellige vanskelighetsgrader, og alternative øvelser kan gis.

Ta kontakt på post@vitamedica.no for mer informasjon.